сряда, 2 март 2016 г.

Top 5 Wednesday  Време е да се завърна към традицията. Тази седмица темата е много интересна - Biggest Book Hangovers - но за жалост успях да се сетя само за четири книги.


  4. "Друговремец" от Диана Габалдон - За тези, които не знаят, действието в "Друговремец" се развива в Шотландия. А това значи изобилие от планини, обширни поля и замъци.  3. Поредицата "МакКайла Лейн" от Карън Мари Монинг - Цели пет книги изпълнени с ужасяващи Фае, които се крият сред хората. Кой ще иска да се върне в нашата скучна реалност?
  2.  "Въглен в пепелта" от Сабаа Тахир - Светът, който авторката е създала е едновременно плашещ и красив. Прочетох книгата миналата година, но опустошителното й въздействие се е запечатало завинаги в съзнанието ми. Имам нужда от продължението ВЕДНАГА, защото Лайя и Елиас ми липсват ужасно много.

  1. Всяка. Една. Книга. На. Сара. Дж. Маас - Не знам как го прави тази жена, но всеки път ме оставя без думи. Най - лошо беше при "Среднощна корона", защото след прочитането й не знаех къде се намирам, а връщането в реалността беше болезнено.Няма коментари:

Публикуване на коментар