петък, 9 октомври 2015 г.

FALL TIME COZY TIME BOOK TAG  Есенна отдавна настъпи и това се усеща. Време е да я приветстваме с един подходящ и интересен таг. 

1. Падащи листа: Светът е пъстър - изберете книга с червени, оранжеви и жълти нюанси на корицата - "Въглен в пепелта" е първата книга, за която се сетих. В корицата й присъстват всички есенни цветове.


2. Топъл пуловер: Най - накрая е достатъчно студено, за да облечеш топла и удобна дреха - коя книга ви дава най - топлите потрепвания - Всяка книга от contemporary жанра би свършила работа, но ако трябва да съм по - конкретна ще кажа "Ще те чакам" и "Фенка". 


3. Есенна буря: Вятър вие, дъжд се сипе - изберете любима книга или жанр, която бихте чели по време на буря - Когато навън има буря обичам да чета истории пълни с напрежение и кървави битки. Ето и няколко предложения: "Червен изгрев", "Стъкленият трон", "Алена кралица" и много други, разбира се.


4. Свеж полъх: кой е героят, с когото искаш да се размениш - Определено Клеър от "Друговремец". Мога до безкрай да изброявам качествата й и причините защо искам да съм на нейно място, но ще кажа само, че тя е идеалната жена. Сигурна съм, че всички, които са чели книгата ще се съгласят с мен.


5. Горещ ябълков сайдер: коя не толкова популярна книга заслужава повече внимание - "Червен изгрев" на Пиърс Браун. В чужбина е доста популярна, но в България не чак толкова. Надявам се това да се промени, защото всичко в книгата е уникално - стилът на писане, сюжетът, както и героите. 


6. Палто, шал, ръкавици: сезонът е студен и е време да се покрием - коя е книгата с най - смущаваща корица, която криете от чуждите погледи - Кориците на книгите на Ема Чейс. Всеки би се досетил за какво са книгите и какво се върти в главата ми, затова никога не бих ги чела на публично място. 


7. Тиквен пай: любима есенна храна - За сладкишите има ли определен сезон?!


8. Огън на открито: излъчвай топлина - кого ще тагнеш - Ева и Зин

Няма коментари:

Публикуване на коментар