петък, 17 юли 2015 г.

The Zombie Apocalypse Book Tag


  Благодаря на Илияна, че ме е тагнала :)) Ето ги и правилата:

  Трябва да избереш 5 книги, има 10 въпроси и една книга отговаря на два. Отваряш на произволна страница и чието име първо прочетеш- то е отговорът на въпроса.Книгите, които избрах:
1. "Тайната на забранената книга"
2. "Стъкленият трон"
3. "Кръвни връзки"
4. "Въглен в пепелта"
5. "Червен изгрев"Книга 1: "Тайната на забранената книга"

1. Кой ще е първият човек, който ще умре? - Джерико Баронс. Щом толкова добър боец ще умре първи не знам другите какви шансове имаме.

2. Кой ще е героят, който ще спънеш, за да избягаш от зомбитата? - Малусе. С радост и без капка колебание оставям зомбитата да решат съдбата му.Книга 2: "Стъкленият трон"

3. Кой е първият човек в отбора ти, който ще се превърне в зомби? - Дориан. Оооо горкичкият Дориан. Много жалко. Надявах се, че ще е Каин, но какво да се прави. Поне ще имаме едно красиво зомби.

4. Кой е героят, който спъва теб, за да избяга от зомбитата? - Рено. Не съм и очаквала, че ще ми помогне. Гадняр.Книга 3: "Кръвни връзки"

5. Кой е идиота на отбора? - Джил. С времето ще помъдрееш миличка.

6. О, да, кой е мозъкът на отбора? - Сидни. Слава Богу! Има някаква надежда за този отбор.Книга 4: "Въглен в пепелта"

7. Кой е лечителя на отбора? - Хелене. Дано на никой да не му се налага да го лекува тя.

8. Кой е експерта по оръжия? - Лайя. Ще отнеме малко време да стане експерт, но бих и се доверила.Книга 5: "Червен изгрев"

9. Кой е отборният боец? - Рок. Приема се.

10. Кой е капитана на отбора? - Касий. Надявах се на Дароу, но и Касий няма да е лош капитан. Заедно със Сидни ще спасят положението.

Тагвам: Kalina V , liyana d и Габи

Няма коментари:

Публикуване на коментар