сряда, 3 юни 2015 г.

The Disney Book Tag

  Искам да се извиня за това, че не бях активна през май, но покрай матурите и бала нямах никакво време. Ето и моите отговори:


1.Малката русалка - Герой, който е като "риба на сухо", който не се чувства на място - Веднага се сетих за Гуен от трилогията "Скъпоценни камъни". Тя беше напълно неподготвена за всичките неща, които й се случиха.

2.Пепеляшка - Герой, който претърпява голяма промяна. - Кейти от поредицата "Лукс".

3.Снежанка - Книга, която има много различни по вид герои. - В поредицата "MaкКайла Лейн" на Карън Мари Монинг има най - различни гадни същества.

4.Спящата красавица - Книга, която ме е накарала да заспя. - За жалост всички книги, които ми трябваха за училище, както и поредицата на Мишел Зинг - "Пророчеството на сестрите".

5.Цар Лъв - Герой, който е имал някаква травмираща случка в детството си. - Първоначално щях да напиша Гидиън от поредицата "Кросфайър" на Силвия Дей, но после се сетих за главната героиня Ева, а след това и за Кари. Така че обобщения отговор е почти всички герои от "Кросфайър".

6.Красавицата и звяра - Голяма книга, от която сте били уплашени, точно защото е била много дебела, но в последствие сте намерили историята за красива. - Много време отлагах "Друговремец", но в крайна сметка я прочетох и заобичах.

7.Аладин - Герой, чието желание или най - съкровена мечта се изпълва, независимо дали е било за добро, или за лошо. - Амии Трис от "Дивергенти" изпълни своята мисия (желание). 

8.Мулан - Герой, който се прави на такъв, какъвто не е. - Сещам се единствено за Майки от "Ти срещу мен". В начало се преструваше, че се интересува от Ели, за да измъкне информация, но в крайна сметка се влюби в нея.

9.Играта на играчките - Книга с герои, които бихте искали да съживите. - За книга не се сещам, но за герой определено Камерън от "Ще те чакам". Обожавам го!

10.Потомците на злодеите на Дисни - Любим злодей или просто недоразбран герой. - Злодейката от "Сезонът на костите" ... не се сещам как се казваше. Мразя я,но трябва да я има. 

2 коментара:

  1. Имам чувство, че може да се избием за Кам. И аз го искам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Как да не го искаме :D той е повече от невероятен

      Изтриване