неделя, 26 април 2015 г.

Unpopular Opinions Book Tag  Както повечето и аз съм обсебена от таговете, затова ето ви още един, който е създаден от TheBookArcher (това е youtube канала й), но предупреждавам, че малко съм променила някои от въпросите.


1. Популярна книга или поредица, която не ви харесва - За жалост не са една или две. Скоро мисля да напиша кои са поредиците, които няма да продължавам, но засега казвам само "Делириум" на Лорън Оливър. Популярна поредица е, както и у нас така и в чужбина, но просто не беше за мен. Успях да прочета само първата книга.


2. Популярна книга или поредица, която всички мразят, но ти обичаш - В чужбина поредицата "След" на Анна Тод е събрала доста негативни мнения, но все пак аз си я обичам.


3. Един любовен триъгълник, където главният герой се събира с героя, който не харесваш или двама герои, които би искал да имат връзка - Понеже имах и втората книга от трилогията "Делириум" - "Пандемониум" - един ден просто я прелистих и се разочаровах, когато разбрах, че Лена се сблъсква с нова любов. Харесвам Алекс, нищо че няма да продължа с трилогията.

П.С. - Много се зарадвах на края на 2рата книга, но пак не беше достатъчно, за да продължа да чета.

4. Популярен жанр, който едва ли би чел - Амиии да кажем "Философска проза" (не знам дали се води като жанр, но е като раздел в хеликон), има си своите почитатели, но има много други книги, които искам да прочета, че не знам дали ще стигна до този тип литература.

5. Популярен герой, който не харесвате - Кристина от "Дивергенти" на Вероника Рот. Не е толкова популярна, но само за нея се сетих.


6. Популярен автор, на който не харесвате стила на писане или просто не можете да вникнете в историите му - Елиф Шафак. Прочетох една нейна книга. Пише много добре, но книгите й са тежки, засягат сериозни теми и не са за всеки. След няколко години отново бих й дала шанс.


7. Популярен сюжет, от който ви е писнало - Стига да редувам жанровете не ми писва от нищо.


8. Популярна поредица, към която не проявявате интерес - "Лабиринтът" на Джеймс Дашнър, но пък нищо не се знае.


9. Кой филм или телевизионно шоу предпочитате повече от книгата? - Може би ще обидя много хора, но казвам "Хари Потър"

Няма коментари:

Публикуване на коментар